hero-image

Hvordan hjelper ClassPass deg med å utvide virksomheten din?

Å drive et treningsstudio er ikke lett. ClassPass bruker sanntidsdata for automatisk å føre opp avtaler og plasser som det er mindre sannsynlig at du greier å fylle på egen hånd. Dermed kan du maksimalisere inntektene – uten at det tar bort plasser fra lojale kunder.
I tillegg får du tilgang til førsteklasses rapporteringsverktøy og brukerinnsikt som hjelper deg med å administrere virksomheten. Det tar bort det usikre elementet ved å drive virksomheten – noe som betyr mer tid til overs for kundene dine.
how-it-works-business-device-1 how-it-works-consumer-device-3

Slik fungerer ClassPass

Registrer deg online (på under 10 minutter)
Fortell oss om bedriften din og få en idé om hvor mye du kan tjene på plattformen
Før opp ulike aktiviteter uten ekstra kostnad
Brukere kan finne og booke timer, tjenester eller ledige avtaler hos deg ved å søke etter studioet, eller ved å søke etter en aktivitet du tilbyr
Øk inntekten
Få betalt for hver eneste reservasjon
Få informasjon og tilbakemeldinger
Hent ut rapporter og anmeldelser for å finjustere driften
Søk blant tusenvis av treningssteder over hele verden
Med appen kan brukere angi en rekke filter for å velge mellom tusenvis av trenings-, velvære- og skjønnhetsalternativer.
Reserver plass
Det er enkelt å booke – ett trykk, og plassen er reservert.
Se sikkerhetstiltak og forholdsregler
Treningssteder vil kunne vise sikkerhets- og rengjøringstiltak og forholdsregler i appen, og brukere vil bli bedt om å følge retningslinjene for sosial distansering.
Møt opp og kos deg
Etterpå vil brukere bli bedt om å legge igjen en vurdering og en anmeldelse – og om å booke sin neste plass.

Ønsker du å få tak i nye kunder? Vi kan hjelpe.

marketing-1
Nå ut til et nytt publikum
ClassPass kan gjøre treningsstedet ditt kjent for et helt nytt nettverk av kunder, ved å presentere det for et spesialtilpasset og nøye utvalgt publikum.
wellness-meditation
Del historien din
Last opp bilder, før opp fasiliteter og vis frem ditt unike lokale – bare ved å trykke på en knapp. Skill deg ut fra mengden ved å legge til en detaljert beskrivelse av hva du kan tilby.
marketing-3
Bruk mindre på markedsføring
Vi bruker markedsføringsstrategier med bevist effekt, og skreddersyr dem for din bedrift – noe som bidrar til å redusere utgiftene dine samtidig som du utvider rekkevidden.
how-it-works-tiles-2

Bli med i et globalt fellesskap av trenings- og velværepartnere

Uansett om du tilbyr timer digitalt eller med fysisk oppmøte, innendørs eller utendørs, om det er treningstimer eller velværetjenester – du vil bli en del av et globalt samfunn som består av tusenvis av likesinnede.
Ta en titt på ressurssiden vår for Covid-19 for hjelp til å gjenåpne og administrere treningsstedet ditt i en ny hverdag. Der finner du et utvalg webinarer med bransjeeksperter og eiere av treningssteder.
smartrate-diagram

Generer mer inntekt med vårt utvalg av smarte verktøy

Vi hjelper deg bare å fylle opp plassene som historikken viser at du ikke har fylt opp tidligere
De ledige plassene prises dynamisk for å tiltrekke så mange kunder som mulig og maksimere inntektene
Øk inntektene for hver reservasjon gjennom ClassPass

Slik hjelper SmartSport deg med å maksimalisere inntekt

SmartSpot ser på historiske trender og sanntidsdata for å føre opp ledige plasser dynamisk – uten å ta dem bort fra dine lojale kunder.
«Siden lanseringen med ClassPass har vi opplevd en økt deltagelse på opptil 25 % hos alle studioene våre. Tilgangen på nye kunder er – av åpenbare grunner – en stor seier for oss.»
– Andy Stenzler, medgrunnlegger
Rumble

Er du klar til å komme i gang?

La den fysiske og digitale virksomheten din vokse ved å dele dine trenings- og velværeopplevelser med det globale ClassPass-publikumet.