Ressursknutepunkt for partnere

En beskjed til våre partnere

Spredningen av Covid-19 har utfordret alle, over hele verden, til å tenke nytt om hva det vil si å støtte hverandre. Hos ClassPass mener vi at vi er sterkere sammen. Derfor gjør vi alt vi kan – fra å introdusere nye bidragsprogrammer til å samle ressurser – for å hjelpe deg med å holde stø kurs i denne vanskelige tiden. Les videre for mer informasjon.

Slik støtter vi deg

 • Før opp det digitale innholdet ditt og få betalt

  Nå kan du føre opp direktestrømmede treningsøkter på ClassPass, som medlemmer kan booke med kreditter – og du får betalt for hver eneste deltaker. ClassPass vil ikke ta provisjon på disse timene før 31. mai.

  Finn ut mer eller kontakt oss for å legge til direktestrømmede timer.

 • Selg medlemspakker

  Vi oppfordrer kundene våre til å støtte deg ved å kjøpe 10-pakker, gavekort og medlemskap direkte fra nettstedet ditt. Du kan også selge pakker i appen og motta 100 % provisjon på disse frem til 31. mai. Lær mer her.

 • Motta bidrag fra ClassPass og ClassPass-medlemmer

  Medlemmer kan nå bidra til virksomheten din direkte gjennom appen, og du mottar 100 % av bidragene. ClassPass matcher dessuten det partnerne våre får i bidrag fra ClassPass-medlemmer via appen, til medlemsbidragene når en million dollar. Lær mer her.

 • Talsperson for statlig hjelp

  ClassPass gikk sammen med bransjeledere om å lansere en underskriftskampanje som ber myndigheter over hele verden om å komme med hjelpetiltak for helse- og velværebedrifter gjennom denne krisen. Vis støtte ved å signere kampanjen og dele den med dine nettverk og fellesskap.

img-typing-comp

Dra nytte av økonomiske ressurser

Ressursbiblioteket vårt for informasjon om økonomisk støtte samler innholdet og programmene som er tilgjengelig for små virksomheter – alt fra lån til informasjon om skattelette.

Besøk bloggen vår for COVID-19-relaterte artikler