Resurscenter för partners

Information till våra partners

Spridningen av COVID-19 utmanar alla runtom i världen att tänka annorlunda om vad det faktiskt innebär att stötta varandra. På ClassPass tror vi att vi är starkare tillsammans, vilket är anledningen till att vi är fast beslutna om att göra allt vi kan – från att introducera nya bidragssystem till att samla resurser – för att hjälpa er navigera genom dessa tider. Läs vidare för mer information.

Så här stöttar vi er

 • Lägg upp ditt digitala material och få betalt för det

  Du kan nu lista dina livestreamade pass på ClassPass hemsida så att medlemmar kan boka med sina credits – och du får betalt för varje deltagare. ClassPass kommer inte att ta ut provision på dessa pass fram till 31 maj.

  Läs mer eller kontakta oss för att lägga till dina livestreamade pass.

 • Sälj medlemspaket

  Vi uppmuntrar våra kunder att stötta dig genom att köpa paket om 10 st pass, presentkort eller medlemskap direkt från din hemsida. Du kan också sälja dina paket direkt i appen, och få 100% provision på dessa fram till 31 maj. Läs mer här.

 • Få bidrag från ClassPass och ClassPass-medlemmar

  Medlemmar kan nu bidra direkt till din verksamhet genom appen, och du får 100 % av summan. ClassPass lovar att matcha den sammanlagda bidragssumman från ClassPass-medlemmar till partner som görs genom appen med upp till 1 miljon USD. Läs mer här.

 • Förespråkar hjälp från regeringen

  ClassPass har gått samman med ledare inom branschen och lanserat en namninsamling, vilken riktar sig till regeringar runtom i världen och efterfrågar lättnadsåtgärder för företag inom hälsa och wellness under denna kris. Visa ditt stöd genom att skriva under namninsamlingen och dela den i ditt nätverk och med dina kontakter.

img-typing-comp

Dra nytta av ekonomiska resurser

Från lån till information om skattelättnader - vårt resursbibliotek med fokus på ekonomisk hjälp sammanställer innehåll och olika program som är relevanta för småföretag.

Besök vår blogg med artiklar relaterade till COVID-19