Resource hub voor partners

Een bericht aan onze partners

De verspreiding van COVID-19 daagt iedereen ter wereld uit om anders te denken over het belang van elkaar ondersteunen. Bij ClassPass geloven we erin dat we samen sterker staan. Daarom doen we alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om iedereen te helpen in deze woelige tijden: van het introduceren van nieuwe donatieprogramma's tot het inzetten van middelen. Lees verder voor meer informatie.

Hoe we jou ondersteunen

 • Geef je digitale content weer en krijg betaald

  Je kunt nu op ClassPass jouw livestreaming workouts weergeven, zodat ClassPassers ze met hun credits kunnen boeken. Jij wordt voor iedere deelnemer betaald. ClassPass int tot 31 mei geen commissie voor deze lessen.

  Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op om jouw livestreaming lessen toe te voegen.

 • Verkoop je lidmaatschapspakketten

  We moedigen onze klanten aan jou te ondersteunen door 10-rittenkaarten, cadeaukaarten of lidmaatschappen direct op jouw website aan te schaffen. Je kunt jouw pakketten ook rechtstreeks in de app verkopen. Tot 31 mei ontvang je hier 100% commissie op. Kijk hier voor meer informatie.

 • Ontvang donaties van ClassPass en ClassPassers

  Leden kunnen nu rechtstreeks via de app bijdragen aan jouw onderneming. Jij ontvangt 100% van de donaties. ClassPass draagt hetzelfde bedrag bij dat ClassPass-leden via de app aan partners gedoneerd hebben tot een maximum van $1 miljoen Amerikaanse dollars. Kijk hier voor meer informatie.

 • Pleiten voor overheidssteun

  Samen met marktleiders hebben we een petitie opgesteld, waarin we overheden in de hele wereld vragen om tijdens deze crisis ondersteunende maatregelen te bieden aan ondernemingen in de sector gezondheid en welzijn. Betuig je steun door deze petitie te tekenen en te delen met je netwerken en communities.

img-typing-comp

Profiteer van financiële hulpbronnen

Van leningen tot informatie over belastingvermindering: in onze bibliotheek voor financiële hulpbronnen vind je alle content en programma's verzameld die beschikbaar zijn voor kleine ondernemingen.

Ga naar onze blog voor artikelen over COVID-19