seo-outdoor resize

Udvid din udendørs-fitnessvirksomhed

Er du interesseret i at tilbyde dine udendørs-fitnesshold på vores platform? Med ClassPass kan du tilbyde dine hold i alt fra udendørsløb til styrketræning, cykling, friluftsliv og meget mere.
Det er nemt at komme i gang. Tilmeld dig ClassPass, og begynd at udfylde flere pladser på dine hold i dag.

Vores tiltag i forhold til COVID-19

Spredningen af COVID-19 har udfordret alle over hele kloden til at tænke anderledes over, hvad det vil sige at støtte hinanden. Hos ClassPass er vi forpligtet til at hjælpe vores partnere med at navigere i disse nye udfordrende tider. Besøg vores COVID-19-ressourcecenter for at få mere information om, hvordan vi støtter vores partnere.

seo outdoors (1)

Hvorfor blive partner med ClassPass?

ClassPass giver dig de ressourcer, du har brug for til at udfylde pladserne på dit hold. Her er nogle af de måder, hvorpå ClassPass støtter træningssteder, der ønsker at tilbyde udendørshold.
Tilføj en detaljeret beskrivelse af dit hold, så dine deltagere ved, hvor de kan finde dig, og hvilket udstyr, de eventuelt skal medbringe.
Angiv din holdkapacitet, og juster det antal pladser, du vil have ClassPass til at udfylde.
Vis billeder af tidligere hold for at opfordre brugerne til at tilmelde sig dit hold.
Vi sender en påmindelse via e-mail til dine deltagere, så de møder op til tiden.

Hvor meget kan du tjene med ClassPass?

Beregn, hvor meget du kunne tjene oven i din eksisterende indtjening ved at registrere dine hold og ledige aftaler på ClassPass.

classpass-app-transparentv2

Er du klar til at udvide din virksomhed?

Slut dig til over 30.000 træningssteder, fitnesscentre og spa- og wellnessteder rundt om i verden på ClassPass, og begynd at udvide din virksomhed i dag.