Ressourcecenter for partnere

En bemærkning til vores partnere

Spredningen af COVID-19 har udfordret alle over hele kloden til at tænke anderledes over, hvad det vil sige at støtte hinanden. Hos ClassPass tror vi på, at vi er stærkere sammen, og derfor er vi engagerede i at gøre alt, hvad vi kan – fra at introducere nye bidragsprogrammer til at samle ressourcer – for at hjælpe dig med at navigere i disse tider. Læs videre for at få mere at vide.

Hvordan vi støtter jer

 • Annoncér dit digitale indhold, og bliv betalt

  Du kan nu annoncere dine livestreamede træninger på ClassPass, så medlemmer kan booke med deres kreditter – og du bliver betalt for hver deltager. ClassPass tager ikke provision for disse hold indtil d. 31. maj.

  Læs mere, eller kontakt os for at tilføje dine livestreamede hold.

 • Sælg dine medlemspakker

  Vi opfordrer vores kunder til at støtte dig ved at købe pakker med 10 besøg, gavekort eller medlemskaber direkte på dit websted. Du kan også sælge dine pakker i appen direkte og modtage 100 % provision på disse pakker indtil 31. maj. Læs mere her.

 • Modtag bidrag fra ClassPass og ClassPass-medlemmer

  Medlemmer kan nu bidrage til din virksomhed direkte via appen, og du modtager 100 % af bidragene. ClassPass forpligter sig til at matche det samlede bidragsbeløb fra ClassPass-medlemmer til partnere, der ydes via appen, op til 1 million USD. Læs mere her.

 • Vær fortaler for regeringsstøtte

  ClassPass samarbejder med førende aktører i branchen om at lancere en underskriftindsamling, der beder regeringer rundt om i verden om at yde støtte til virksomheder inden for sundhed og wellness under denne krise. Vis din støtte ved at underskrive og dele underskriftindsamlingen med dine netværk og dine fællesskaber.

img-typing-comp

Udnyt økonomiske ressourcer

Vores ressourcebibliotek for finansiel rådgivning med alt lige fra lån til information om skattefordele centraliserer indhold og programmer, der står til rådighed for små virksomheder.

Besøg vores blog for at læse COVID-19-relaterede artikler