Zo werkt het bedrijfswellnessprogramma
van ClassPass 

Heb je vragen over wat ClassPass voor jouw
organisatie kan betekenen? Wij hebben de antwoorden.

image image

Geef je werknemers alles wat ClassPass te bieden heeft

Geef je team toegang tot duizenden studio's, gyms, salons en spa's met één app door ClassPass-abonnementen (of korting daarop) aan te bieden als bedrijfsvoordeel. 

Stel het beste bedrijfswellnessprogramma samen voor je team

Van het kiezen van de omvang van de bedrijfsbijdrage tot het opstellen van het programma, ons team werkt met je samen om een optimaal, veelzijdig pakket te maken voor je medewerkers.

image image

Lanceer je programma in slechts 7 dagen

We ontnemen je de stress van de kick-off, want we voorzien je van alles wat je nodig hebt om het gebruik van het bedrijfswellnessprogramma te maximaliseren.

Speciale accountmanager

Persoonlijke aanmeldervaring voor medewerkers 

Communicatie voor lancering 

Marketingmateriaal

Beheer en volg
je programma

Maak gebruik van je gepersonaliseerde dashboard om te beheren welke medewerkers in aanmerking komen en om het gebruik van het programma realtime te bekijken.

image image
image image

Verhoog werknemersbetrokkenheid

Het bedrijfswellnessprogramma van ClassPass maakt het eenvoudig voor je team om betrokken te blijven met hulpmiddelen waaronder:

Privélessen

Teambuildinguitdagingen

Uitnodigingen voor collega's om mee te doen met de les 

 

Stimuleer het welzijn van
werknemers met ClassPass

icon

van de werknemers heeft aangegeven dat hun geestelijke gezondheid is verbeterd, nadat ze zich hadden aangemeld bij ClassPass

icon

van de werknemers waardeert hun bedrijfswellnessprogramma bij ClassPass meer dan andere wellnessvoordelen die hun bedrijf aanbiedt

icon

van de werknemers die ClassPass als bedrijfswellnessprogramma hebben, heeft het gevoel dat hun werkgever hun gezondheid en welzijn belangrijk vindt

Op basis van een wereldwijd onderzoek uit 2023 onder actieve gebruikers van het ClassPass-bedrijfsprogramma.

Ben je er klaar voor?

Leg contact met iemand van ClassPass Corporate over hoe jouw team profijt kan hebben van het bedrijfswellnessprogramma van ClassPass.

Wereldwijd gebruikmaken van lessen en behandelingen met één bedrijfsprogramma

Medewerkers kunnen eenvoudig hun abonnement online activeren en zo credits krijgen voor duizenden van de best beoordeelde gyms, fitnessstudio's en wellnessbedrijven wereldwijd.

image image
image image

Wat zijn credits?

Credits kunnen gebruikt worden om een les of behandeling te reserveren. Het aantal credits dat nodig is om te reserveren hangt af van de activiteit, de locatie, populariteit en het tijdstip.

Bespaar op aandacht voor jezelf

Met jouw bijdrage aan werknemersabonnementen en exclusieve tarieven in de app, zijn de fitness- en wellnessdoelen van je team toegankelijker en betaalbaarder dan ooit.

image image
image image

Stel een fitness- en
wellnessroutine op maat samen

Werknemers kunnen duizenden fitnesslessen en wellnessbehandelingen mixen en matchen en er een routine mee samenstellen die bij hen past.