Geef je
werknemers een fijner leven
met ClassPass

Geef je teams met het bedrijfswellnessprogramma van ClassPass toegang tot de best beoordeelde gyms, fitnessstudio's en wellnessbedrijven wereldwijd. 

Sluit je aan bij vooraanstaande bedrijven die hun werknemers aanmoedigen met ClassPass:

partners

partners partners
image image

Een bedrijfsvoordeel speciaal ontworpen voor jouw bedrijf en budget

Met ClassPass-abonnementen kunnen je werknemers voor hun fysieke en geestelijke gezondheid zorgen zoals zij dat willen, met onder andere:  

Volledige toegang wereldwijd tot elke fitnessstudio, gym, salon en spa die opgenomen is in onze app

Credits om gebruik te maken van talloze workouts, wellnessbehandelingen en andere diensten voor het bevorderen van welzijn

Flexibiliteit om credits toe te voegen, deze mee te nemen naar de volgende maand of op elk gewenst moment het abonnement aan te passen

 


Het ClassPass
-verschil

icon

Krijg persoonlijke
ondersteuning

Ons team levert je een accountmanager, communicatierichtlijnen voor de lancering van je programma, marketingmateriaal en alles wat je verder nodig hebt.

icon

Investeer rechtstreeks in het welzijn van je medewerkers

Je investering gaat rechtstreeks naar de fitnesslessen en wellnessafspraken van je medewerkers. Bovendien besparen teamleden nog meer met exclusieve ClassPass-tarieven en -acties in de app.

icon

Boost betrokkenheid bij speciale evenementen, uitdagingen en meer

Naast het aanbieden van privélessen voor je bedrijf en uitnodigingen mee te doen met lessen, stimuleert het bedrijfswellnessprogramma van ClassPass teambuilding en welzijn van de werknemers.

Gezondere werknemers creëren
een blijere organisatie

icon

van de werknemers geeft aan dat hun algehele welzijn is verbeterd, nadat ze zich hadden aangemeld bij ClassPass

icon

van de werknemers geeft aan dat ClassPass de balans tussen werk en privé positief heeft beïnvloed 

icon

van de werknemers die ClassPass als bedrijfswellnessprogramma hebben, heeft het gevoel dat hun werkgever hun gezondheid en welzijn belangrijk vindt

Op basis van een wereldwijd onderzoek uit 2023 onder actieve gebruikers van het ClassPass-bedrijfsprogramma.

Beheer je programma en volg de werknemersbetrokkenheid

Bekijk welke werknemers in aanmerking komen, krijg toegang tot bronnen en houd het gebruik van het programma in de gaten via een gepersonaliseerd dashboard, compleet met duidelijke grafieken en geaggregeerde gegevens.

image
image image

Geef teams de flexibiliteit
om thuis of onderweg
te trainen

Dankzij onze bibliotheek met meer dan 4.000 on-demand workouts kunnen medewerkers ook trainen als ze niet mee kunnen doen met lessen.

 

Klaar voor meer informatie?

Vraag een demo aan van het bedrijfswellnessprogramma van ClassPass en maak een afspraak met iemand van ons team over hoe wij jouw team kunnen ondersteunen.